Koelkast

Hoe kiest u de juiste koelkast of vrieskast?

In alle horeca-keukens zijn ze wel te vinden, koelkasten en vrieskasten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden beschikbaar en nuttig voor verschillende producten. Welke heeft u nodig. Daar vertellen wij meer over.

RVS koelkast

In veel horeca-keukens staan ongetwijfeld RVS koelkasten. Dit is niet raar want de RVS koelkasten hebben veel voordelen:

  • Deze koelkast heeft een natuurlijke beschermlaag, roest niet snel en het oppervlak is gemakkelijk te reinigen zodat poriën en bacteriën niet ophopen.
  • Zeer lange levensduur
  • Stevig en zal niet scheuren
  • Is vlekvrij, maar kan krassen opleveren. Wel is de RVS koelkast duurder dan een stalen koelkast.

Geforceerde of statische koeling

Een geforceerde ook wel dynamische koeling bevat een ventilator die zorgt voor een goede koude lucht omloop. Hierbij blijven de temperaturen vrijwel altijd gelijk. Behalve bij het openen van de koeling natuurlijk, dan komt er warmte bij. Maar de ventilator blaast ook snel de warme temperatuur uit de koeling, zodat de temperaturen weer snel afnemen. 

Een statische koeling wordt gekoeld door de toegevoegde koelelementen. Hierdoor is de luchtcirculatie minder van toepassing. Wel is het nadeel van deze koelmethode dat er grote temperatuurverschillen plaatsvinden. De koude lucht daalt naar de grond en de warme lucht naar het plafond, maar de hoge temperaturen blijven langer hangen, omdat de luchtcirculatie een stuk minder is. 

Horeca koelingen en vriezers

In vele horeca is duurzaamheid belangrijk. Steeds meer horecagelegenheden hechten daar waarde aan en ook de overheid probeert het belang van duurzaamheid duidelijk te maken aan verschillende horeca. Een valkuil is het niet rekening houden met het milieu, want ook gasten vinden dat steeds belangrijker. Bent u op zoek naar een duurzame vriezer of koeling? De horeca koelingen en vriezers bij horeca webstore zijn zeer duurzaam en ook nog eens van zeer hoge kwaliteit. Dat allemaal om er zo lang mogelijk plezier van te beleven. Verschillende grootte en breedte, alles betreft vriezers en koelingen waarnaar u op zoek bent. Horeca webstore heeft alles.

Over de auteur


admin

admin

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*