Eetkamer inrichten

De eetkamer inrichten doe je zo!

Ben je toe aan even helemaal wat anders in jouw eetkamer? Of ben je gewoon simpelweg net verhuisd? Lees dan verder; in de deze blog kun je namelijk lezen hoe jij jouw eetkamer het beste kunt inrichten en wat er allemaal bij komt kijken.

De eetkamer stoelen

Begin met de eetkamerstoelen, eetstoelen komen in alle verschillende soorten en maten. Eetkamerstoelen zijn het belangrijkste in jouw eetkamer, ze kunnen de kamer maken of breken. Meet van tevoren goed uit hoeveel ruimte je precies hebt hier kun je je keuze op baseren. Als je weet hoeveel ruimte je hebt kun je bepalen hoeveel stoelen je kwijt kunt. Je moet bedenken dat jouw hele familie aan tafel kan zitten en dat je wellicht ook nog ruimte nodig hebt voor eventuele gasten.

Eettafel

De eettafel is uiteraard ook zeer belangrijk bij de inrichting van jouw eetkamer. Ook bij het plaatsen van de eettafel moet je van tevoren goed bedenken hoe veel ruimte je nodig hebt. En ook eettafels komen in allerlei verschillende soorten en maten. Kies een materiaal dat goed past bij de rest van de inrichting, en dan niet alleen de inrichting van de eetkamer maar ook de inrichting van de rest van het huis. Een leuke tip is om aan de eettafel een eetbank te plaatsen. Dit zorgt voor afwisseling en ziet er mooi en luxe uit.

Verlichting

Sfeer is natuurlijk erg belangrijk tijdens het eten. Licht is een van de grootste sfeerbepalers. Zorg er daarom voor dat het licht in de eetkamer altijd te dimmen is. Zorg ook voor warm licht, heel veel Tl-licht bijvoorbeeld heel erg sfeerloos. Je kunt de verlichting ook versterken met bijvoorbeeld kaarslicht, kaarslicht is heel natuurlijk licht en zorgt voor veel sfeer in de kamer.

Tags

, ,

Over de auteur


admin

admin

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*