Buitenkeuken speciaal op maat gemaakt

Als je op zoek ben naar een buitenkeuken kan deze speciaal op maat gemaakt worden voor jou. Het allermooiste hieraan is dat de keuken aan al jou wensen kan voldoen. De buitenkeukens worden met beton gegoten zodat de houdbaarheid van de keukens met meerdere jaren wordt verlegen. Buitenkeukens die gegoten worden van beton gaan veel langer mee als een houten keuken en heeft daarnaast ook veel minder tot bijna geen onderhoud nodig. Daarnaast kan een buitenkeuken je tuin ook een bepaalde sfeer en gezelligheid bieden. Zo kan je lekker in de zomerse avonden buiten gerechten maken met je vrienden en familie of juist met de wat koudere winterdagen kan je ook heerlijk vertoeven onder een heater. Sfeer dat geven onze buitenkeukens zeker.

Verschillende series

Binnen ons assortiment aan keukens hebben we drie verschillende series. Zodat er aan ieder zijn wensen voldaan kan worden. Als eerste is er de ‘wallo’ serie die eenvoud en rust uitstraalt.

Ideaal als je een wat kleinere tuin hebt, daarnaast is deze keuken geschikt voor elke stijl zowel modern tot landelijk.

Wil je toch een wat rijkere of speelsere buitenkeuken dan is de ‘cabin’ serie het meeste geschikt voor jou. Ook hebben we nog de ‘specials’ serie, heb je toch andere wensen of behoeftes dan de andere buitenkeukens  dan kunnen we speciaal naar jou kijken of we aan deze wensen en behoeftes kunnen voldoen door een keuken speciaal voor jou te ontwerpen. De kwaliteit en materialen die we bij de andere keukens gebruiken die gebruiken we ook bij het bouwen van de speciale buitenkeukens, wat kwaliteit staat bij ons voorop. Heb je een tuin met een aparte vorm of lengte waardoor het lastig is om een goede hoek te maken, dan is de special serie zeker iets voor jou.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.bartsfoodfactory.com

Over de auteur


admin

admin

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*