Barkoelkasten voor een professionele bar of keuken

Indien u de beschikking heeft over een bar of een professionele keuken in bijvoorbeeld een restaurant dan wilt u vanzelfsprekend enkel met professionele apparatuur werken. Bij RB Coolplus kunt u terecht voor al uw koeltechnieken, winkelinrichting en horeca-apparatuur. In dit artikel geven wij u een overzicht van de diverse mogelijkheden bij RB Coolplus.

Barkoelkasten

Barkoelkasten zijn er in verschillende soorten en maten, zo hebben wij voor u barkoelers met een blinde deur, een glazen deur of een schuifdeur. U kunt tevens kiezen of u op zoek ben naar een barkoeler met een flessennest. Flessennesten kunnen voornamelijk in de horeca zeer praktisch worden ingezet. De kosten voor een barkoeling kunnen varieren tussen de €100 en €2000 euro. Hieronder ziet u een overzicht van onze drie verschillende type barkoelkasten.

barkoelkast grijs barkoelkast barkoelkast schuifdeuren

Display koelkasten

Display koelkasten zijn tevens prima in de horecae te gebruiken. U ziet veelal dat tevens tankstations of supermarkten gebruik maken van deze koelkasten. De display koelkasten zijn ook weer in verschillende maten verkrijgbaar. Zo heeft u de enkele koelkast klein in een kleiner formaat die tevens uitstekend in uw eigen huis gebruikt kan worden. U heeft een enkele grote displaykoelkast die voornamelijk in supermarkten, tankstations en cafetaria’s gebruikt wordt. En u heeft ook nog de barkoelkasten met dubbele deurs die voornamelijk door restaurants en cafe’s gebruikt worden. Voor ieder type onderneming hebben wij diverse koelkasten beschikbaar! Wilt u meer informatie over een bepaalde koelkast of wilt u toch liever eerst ons gehele assortiment bekijken? Bekijkt u dus gerust eens de links in ons artikel!

display koelkast groot display koelkast klein polar koelkast

Tags

,

Over de auteur


Niels Vos

Niels Vos

Specialist in marketing & promoten van producten omtrent keukenapparatuur, keukens & horeca.

1 Reactie op “Barkoelkasten voor een professionele bar of keuken

  1. Leuk om te lezen over deze diverse barkoelkasten! Handig dat ze ook op zoveel verschillende locaties gebruikt kunnen worden. In elke keuken is ook een afzuigkap onmisbaar Wanneer je bezig bent met een nieuwe keuken en een afzuigkap wil aanschaffen kun je een kijkje nemen op https://afzuigkap.nl/. De meeste modellen kun je kopen tegen hoge kortingen die wel oplopen tot 70% en je vindt ze in alle soorten en maten!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*