braden

Gezond leren braden met een barbecue!

bbq

Niks is heerlijker dan op een prachtige zomeravond heerlijk te barbecueën op een mooie barbecue en met jouw eigen heerlijk gebraden eten. Alleen dan moet je wel weten hoe je deze heerlijke gerechten maakt op jouw barbecue. Doordat veel mensen wel een barbecue kopen maar daarna realiseren dat ze niet goed weten hoe ze moeten barbecueën wordt er een barbecue workshop gehouden. Vaak zijn ze op een algemene plek en komen er ook andere mensen bij kijken maar soms is de barbecue workshop aan huis. Zo wordt er geholpen met het maken van de prachtige barbecue gerechten.

Big Green Egg workshop

Bij een Big Green Egg workshop staat het ‘zelf doen’ centraal. Er zijn veel masters aanwezig die ervoor zorgen dat er een heerlijk culinair avondje komt. Er zijn verassingen en er is vooral veel gezelligheid. Dit allemaal terwijl er wordt uitgelegd hoe een Big Green Egg barbecue werkt en hoe je de heerlijkste gerechten maakt. Tijdens de workshop leer je, kijk je toe en geniet je vooral van de maaltijden die geserveerd worden. De professionals zorgen ervoor dat het een feestje wordt en dat je na de workshop helemaal weet hoe jouw barbecue in elkaar steekt en hoe jij thuis ook voor zo’n feestje kan zorgen.

Er zijn veel mogelijkheden. Bij een basiscursus worden er 4 gerechten geserveerd. Dit kan zijn vlees, vis, groente en een fruitdessert. Er worden geen ingewikkelde gerechten gekookt of gegrild. Er wordt rekening gehouden met de gasten en daarom gewoon op een goede en gewenste manier gegrild en gepresenteerd wordt. Ook wordt er geleerd om te roken, indirect grillen, direct grillen, snijden of het gebruik van verschillende accessoires.

Big Green Egg

De Big Green Egg barbecue is een barbecue die geschikt is voor de fanatiekelingen. Barbecueën op de Big Green Egg zorgt ervoor dat je verder gaat. Je maakt van het buiten barbecueën een feest! Het vlees dat op de barbecue beland zorgt voor een ware smaakbeleving. Als je een Big Green Egg hebt gekocht en dan niet weet hoe je de barbecue moet gebruiken is het verstandig om eerst een workshop te volgen. Een Big Green Egg barbecue is een onwijs sterke barbecue die niet zomaar stuk te krijgen is. Je kan heel het jaar door barbecueën, want deze barbecue is niet stuk te krijgen.

Barbecue workshop aan huis?

Wil je aan huis een barbecue workshop? Dit is ook mogelijk. Er wordt goed overlegd bij de klant. Als de klant een grote tuin heeft nemen wij contact op en vragen wij of wij meerdere mensen mogen uitnodigen om de barbecue workshop bij de klant thuis mogen houden. Er kan ook een privécursus gegeven worden. Het voordeel hiervan is dat alleen op jou gefocust kan worden en dat je direct antwoord op al je vragen krijgt. En een op een wordt er beter opgelet en kan er nog steeds volop genoten worden van heerlijke gerechten.  Zo zorgen wij voor een groot barbecuefeest bij jou thuis in de tuin.

Tags

Over de auteur


admin

admin

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*